За нас

Ритам Трејд ДОО Скопје егзистира на пазарот во Република Македонија од 2009 година и е компанија формирана со заедничко вложување на Ритам инженеринг- Белград, Република Србија компанија која е дел од групацијата Б+М Ритам Белград и работи во склоп на австриската корпорација Baustoff+Metall Gruppe Wien, Austria, интернационална компанија со присуство со сопствени компании на пазарите на повеќе од 15 европски земји. Интернационалното искуство и присутност на регионалниот пазар на странскиот партнер со веќе високо изградена позиција го оправдуваат постоечкиот пристап кон клиентите и константното одржување на високиот квалитет како во асортиманот на производите така и во изведбата. Преку застапништвото на голем број брендови од областа на сувата градба кои се пред се лидери во својата дејност, нашите цели и стремежи се пред се задоволувањето на се повисокиот критериум на домашните купувачи и партнери.

Прочитај повеќe

Виртуелна посета