За нас

             Ритам Трејд ДОО Скопје егзистира на пазарот во Република Македонија  од 2009 година и е компанија формирана со заедничко вложување на Ритам инженеринг- Белград, Република Србија компанија која е дел од групацијата Б+М Ритам Белград и работи во склоп на австриската корпорација Baustoff+Metall Gruppe Wien, Austria, интернационална компанија со  присуство со сопствени компании на  пазарите  на повеќе од 15 европски земји.  Интернационалното искуство и присутност на регионалниот пазар на странскиот партнер со веќе високо изградена позиција го оправдуваат постоечкиот пристап кон клиентите и константното  одржување на високиот квалитет како во асортиманот на производите така и во изведбата. Преку застапништвото на голем број брендови од областа на сувата градба кои се пред се лидери во својата дејност,  нашите  цели и стремежи се пред се задоволувањето на се повисокиот критериум на домашните купувачи и партнери.

Прочитај повеќe

Виртуелна посета