Референтна листа

*ПОЛИКЛИНИКА ПРОМЕДИКА
*ЏЕВАХИР СКАЈ СИТИ
* АДОРА ИНЖИНЕРИНГ –АДОРА ФЛАТИРОН СКОПЈЕ
* ИГМ - Ф - КА ДРЕКСЛЕР МАЕР  КАВАДАРЦИ
* АВИЦЕНА ЛАБОРАТОРИЈА
* ХОТЕЛ  БЕТОН/ СЕДИШТЕ НА  ВМРО – ДПМНЕ
* МУЗЕЈ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
* МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ
* ПЛЕЈ КАФЕ СИТИ МОЛ СКОПЈЕ
* МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА
* МИНИСТЕРСТВО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ НА РМ
* КРИВИЧЕН СУД
* ДЕЛОВНА ЗГРАДА НА ЈП.ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА-СКОПЈЕ
* КАТНА ГАРАЖА                                     
* СКОПЈЕ СИТИ МОЛ
* ВИНЕР ОСИГУРУВАЊЕ
* КУБУС СКОПЈЕ
* МАКЕДОНСКИ ЖЕЛЕЗНИЦИ АД - ТРАНСПОРТ
* ДАЈНЕРС КЛУБ
* ГРАД СКОПЈЕ
* СОРАВИЈА-ТРГОВСКИ ДЕЛОВЕН ЦЕНТАР
* СИСТИНА –КЛИНИЧКА БОЛНИЦА
* ДЕКОРЕ - ЕЛИЦА / ОБЈЕКТ МАК СТИЛ
* ЕЛСА - Д - ОБЈЕКТ МАКЕДОНИЈА ТАБАК
* УНИВЕРЗИТЕТ СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ -СТУДЕНТСКИ ЦЕНТАР-СКОПЈЕ
* МИНИСТЕРСТВО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА-ПРОЕКТ ЗА РЕНОВИРАЊЕ НА ОУ
* KAЗИНО ФЛАМИНГО ГРАНИЧЕН ПРЕМИН БОГОРОДИЦА, ГЕВГЕЛИЈА
* ОФИС ПЛУС СКОПЈЕ
* МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО
* ХОТЕЛ КОНТИНЕНТАЛ
* ВОЕНА БОЛНИЦА
* ПРОКРЕДИТ БАНКА

* СТАМБЕН ОБЈЕКТ ГРАНД ПРЕСТИЖ
* ДИРЕКЦИЈА ЗА ЦИВИЛНА И ВОЗДУШНА ПЛОВИДБА
* АДОРА ИНЖИНЕРИНГ – СТАНБЕН КОМПЛЕКС “АЕРОДРОМ”
* ГОЛДЕН АРТ
* ХАБИТАТ – ВЕЛЕС
* ОКИТЕКС – УПРАВНА ЗГРАДА
* МИДА МОТОРС
* РЕПУБЛИЧКИ СУДСКИ СОВЕТ
* ЕВН МАКЕДОНИЈА
* АЕРОДРОМ – АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ
* СИТЕЛ ТЕЛЕВИЗИЈА
* ЕЛИТ- КОМ КОМПЈУТЕРС
* МОЦАРТ – СПОРТСКИ КЛАДИЛНИЦИ
* ЗЕГИН
* АЛКАЛОИД – СКОПЈЕ
* МАКЕДОНСКИ ПОШТИ
* КНК – ТЕХНОМАРКЕТ – СКОПЈЕ
* АМБАСАДА НА РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЈА
* КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР – КЛИНИКА ЗА КАРДИОЛОГИЈА
* ОКТА АД ХЕЛЕНИЦ ПЕТРОЛЕУМ –УПРАВНА ЗГРАДА
* ХОТЕЛ РАДИСССОН БЛУ ОЛД МИЛ БЕЛГРАД
*  ХОТЕЛ М-БЕСТ ВЕСТЕРН БЕЛГРАД
* ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС БЕЛГРАД
* ХОТЕЛ МЕТРОПОЛ ЛЕЈК РЕСОРТ ОХРИД
* ХОТЕЛ МЕТРОПОЛ ПАЛАС БЕЛГРАД
* ТРЕНД ФУД БАР АЕРОДРОМ СКОПЈЕ
* СТАНБЕН КОМПЛЕКС МАВРОВО